در این مقاله سایت هوشمند سرویس سعی داریم شمارا با تعمیر مادربرد لپ تاپ ایسر بیشتر آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید.

مادربرد لپ تاپ ایسر:

 یکی از بخش‌های مهم الکترونیکی دستگاه مادر برد‌، لپ تاپایسر می باشد. همانطور که از نام این قطعه مشخص است.

اصلی ترین و بزرگترین برد داخل لپ تاپ این قطعه است که دارای قسمت های زیادی خواهد بود.باید گفت به طور کلی مجموعه از آی سی ها بر روی یک تخته مدار الکتریکی وجود دارد که این تخته همان مادربرد است.

البته لازم به ذکر است که اجزای دیگری به غیر از آی سی ها بر روی مادربرد قرار گرفته‌اند که مسیر ولتاژ دهی به انواع قطعات لپ تاپ را مشخص می‌کنند. و باعث می‌شوند که عملکرد سیستم به خوبی صورت گیرد.

مادربرد به دلیل اینکه اصلی ترین قسمت دستگاه محسوب می‌شود. تمامی قطعات اصلی و فرعی سیستم بر روی آن قرار گرفته اند.

از جمله این قطعات رم، سی پی یو گرافیک و هارد میباشد. از اجزای اصلی مادربرد ها می توان چیپ ها  را نام برد این چیپ ها با اسامی cpu در انواع مدل های مادربرد دارای چند چیپ می باشند که با یکدیگر ترکیب شده و یک مجموعه را تشکیل می دهند.

به  طور کلی مادربرد مانند یک میز کار است که تمام وسایل مهم بر روی آن قرار دارد، و عملکرد سیستم را امکان‌پذیر خواهد کرد.

نمایندگی تعمیر لپ تاپ ایسر

 نمایندگی تعمیر لپ تاپ ایسر در تمامی روزهای هفته و ساعات آمادگی خدمت رسانی به کاربرانی را دارند.  که لپ تاپ آنها دچار مشکل شده است.

افراد می‌توانند در صورت به وجود آمدن هر گونه مشکل دستگاه خود را با مراجعه به این مرکز آن را تعمیر کنند.

یکی از مهمترین ویژگی های این مرکز استفاده از قطعات اصلی و فابریک میباشد.

در این مرکز تعمیرکارانی با تجربه مشغول به فعالیت هستند که به راحتی و در کمترین زمان ممکن می توانند ایراد لپ تاپ را به صورت کامل برطرف کنند.

تعمیر مادربرد لپ تاپ ایسر

اجزای مادربرد لپ تاپ ایسر

مادربرد لپ تاپ ایسر  دارای اجزای مختلفی می باشد که این اجزا عبارت است از:

چیپ ها، آی سی ها، اتصالات و تمامی قطعاتی که باعث خواهد شد که دستگاه روشن شود و بتواند لپ تاپ عملکرد خوبی را داشته باشد. قطعات لپ تاپ روی لایه های بالا و پایین قرار گرفتند و قسمت های میانی مادربرد فقط شامل اتصال بین قطعات است.

اجزای مادربرد لپ تاپ از دو قسمت تشکیل شدند بخشی از این قطعات مربوط به خود مادربرد هستند. و بخشی دیگر از قطعات برای لپ تاپ بوده که روی برد قرار گرفته اند.

 قطعات اصلی مادربرد لپ تاپ ایسر  عبارت است از: تراشه‌های حافظه بایوس

 

 علائم خرابی مادربرد لپ تاپ ایسر

مادربرد در واقع قلب لپ تاپ است،اگر  این قسمت خراب شود. صدمات زیادی به سایر قطعات لپ تاپ وارد می کند.

باید با نشانه ها و علائم خرابی مادربرد به خوبی آشنا بود. تا در صورتی که مشکلی برای آن به وجود آمد سریع اقدام به تعمیر کرد.

اولین نشانه های خرابی مادربرد لپ تاپ نصب نشدن ویندوز است. این مشکل می تواند از آسیب دیدن هارد باشد.

یکی دیگر از علائم خرابی مادربرد روشن نشدن دستگاه، شارژ نشدن لپ تاپ، خاموش شدن کامل دستگاه، کند شدن سیستم، روشن شدن صفحه نمایش، کار نکردن پورت های usb  و hdmi و صدا نرفتن صدا نداشتن در لپ تاپ است.

دیگر علائم خرابی مادربرد لپ تاپ ایسر

 بوی سوختگی از لپ تاپ ایسر:

یکی از مهم‌ترین علائمی که نشان میدهد مادربرد لپ تاپ سوخته است استشمام بوی سوختگی از لپ تاپ می باشد. گرمای بیش از حد در هوا، استفاده از جنس بد در قطعات یا قدیمی بودن خازن ها از عواملی هستند که سبب میشود مادربرد بسوزد.

برخی اوقات هم ممکن است نصب یک قطعه ناسازگار مثل یک کارت گرافیک نامناسب باعث شود که این اتفاق بیفتد.

صفحه آبی مرگ :

صفحه آبی مرگ یکی از نشانه های خرابی مادربرد لپ تاپ است همیشه ممکن است که این گونه نباشد. و معمولا عملکرد کند نرم افزار باعث بروز این مشکل شود‌.

در صورتی که ایراد از مادربرد لپ تاپ باشد قطعات سخت افزاری به خوبی وظیفه خود را انجام نداده و در آخر تمامی نرم افزارها که اجرا می شوند. به کندی عملکرد دارند. و برخی اوقات هنگ خواهند کرد.

فریز شدن شدن مادربرد لپ تاپ

یکی دیگر از علائم خرابی مادربرد لپ تاپ فریز شدن سیستم می باشد اگر تعداد فریز شدن لپ تاپ زیاد شود باید مشکل را ریشه یابی و حل نمود. چرا که این نشانه یکی از مهمترین ایراد ها می باشد.

 تعمیر مادربرد لپ تاپ ایسر

 دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ

 زمانی که مادربرد خراب می شود دارای موارد مختلفی است که از مهم ترین دلایل خرابی مادربرد لپ تاپ عبارت است از :

آب خوردگی:

 ریختن مایعاتی مثل آب به داخل مادربرد دستگاه باعث میشود. که به مرور زمان رسوب و سولفات در مدار ها ایجاد شود. و مادربرد مثل یک رسانا عمل نکند و اتصال در بخش برد قطع شود. پس در نتیجه مادربرد دستگاه خراب می شود.

نوسانات برق:

نوسانات برق که در منبع ولتاژ به وجود می‌آید یکی دیگر از عوامل خراب شدن مادربرد هستند. زمانی که منبع ولتاژ آسیب ببیند مدار محافظ برد هم خراب شده و در نتیجه مادربرد آسیب خواهد دید.

 گرد و غبار:

 یکی از دلایل مهم خرابی مادربرد و تمامی قطعات الکترونیکی نفوذ کردن گرد و غبار به داخل لپ تاپ است. باید تا جایی که امکان دارد لپ تاپ acer را در محیط های آلوده و خاک آلود استفاده نکرد. و از ورود گرد و غبار به داخل لپ تاپ جلوگیری نمود.

استهلاک مادربرد:

قطعات مادربرد دارای یک عمر مفید مشخصی هستند پس نمی توانیم مثل روز اول انتظار سرویس دهی از آن داشته باشیم. چرا که مادر برد به مرور زمان دچار آسیب می‌شود.

برخی اوقات  استهلاک مادربرد لپ تاپ به قدری زیاد است که دیگر عمر مفیدی نخواهد داشت.  و باید حتماً در این زمان قطعه را تعویض نمود.

ویروسی شدن مادربرد:

 یکی دیگر از دلایلی که باید مادربرد را باید تعمیر نمود . ویروسی شدن لپ تاپ می باشد. بر خلاف تصور ویروس‌هامی‌توانند بر روی رام بایوس دستگاه اثر بگذارند. و باعث شود که به مرور زمان در مادربرد دستگاه اختلالی به وجود بیاید.

 

 

امتیاز خود را وارد نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *